Gecategoriseerd | Evenementen Archief

De Haarlemse Dichtlijn

Geplaatst op 11 mei 2011 door Schrijvers tussen de kassen

De Haarlemse Dichtlijn is een initiatief dat is bedacht in het maandelijkse poëziecafé Woorden in de Waagschaal in taverne De Waag. Vijf edities zijn er inmiddels gehouden en de zesde Haarlemse Dichtlijn is in voorbereiding voor Hemelvaartsdag 2 juni 2011. Deze editie zal geopend worden door niemand minder dan: Boudewijn de Groot.

Met een start en finish in galerie De Vishal op de Grote Markt van Haarlem, bieden diverse locaties in de stad een podium voor dichters om hun woordkunst ten gehore te brengen (zie programma).

Van alle dichters wordt één gedicht opgenomen in de speciale dichtlijn-bundel die tijdens de manifestatie te koop is.

BRON: Haarlemse Dichtlijn

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld