Kinderboekenweek: De Grote Teken Tentoonstelling

Geplaatst op 30 september 2010 door Schrijvers tussen de kassen

De Kinderboekenweek heeft dit jaar als thema: De Grote TekenTentoonstelling – beeldtaal in kinderboeken. Afbeeldingen en illustraties spelen een grote rol in kinderboeken. Van woensdag 6 tot en met 16 oktober 2010 is het weer feest in de bibliotheken en boekhandels. Bibliotheek Westland heeft weer een leuk programma samengesteld met activiteiten, een voorstelling, speurtocht en kleurplaat. Haal de kleurplaat en puzzel bij een van de vestigingen.

Op woensdag 6 oktober start de Kinderboekenweek met het Kinderboekenweekfestival van 13.30 tot 17.00 uur in WestlandTheater De Naald. Koop voor € 5,00 een bieb-button, met deze button opgespeld kun je op 6 oktober aan alle bibliotheekactiviteiten meedoen: grimeren, workshop striptekenen (8+), karikatuur laten tekenen, workshop striptekenen (8+), knutselen met Klieder&Klodder (4+), met Kikker op de foto. Alle activiteiten zijn doorlopend de hele middag, alleen de tekenworkshop (houtskool tekenen) van Helen van Vliet vindt op 2 tijdstippen plaats, nl. van 14.00 tot 15.00 uur en 15.30 tot 16.30 uur. De bieb-button is te koop in alle vestigingen van Bibliotheek Westland én bij WestlandTheater De Naald!

Gedurende de hele Kinderboekenweek is er van alles te doen in de bibliotheek. Er is een leuke verrassing voor je als je de speciale kinderboekenweek-kleurplaat inlevert. Verder is er een speurtocht door de bibliotheek, met een leuke verrassing als je de puzzel oplost. Natuurlijk ligt er een cadeautje klaar voor alle kinderen die tijdens de kinderboekenweek lid worden van de bibliotheek!  Iedereen tot 16 jaar is gratis lid van Bibliotheek Westland!
Gratis verkrijgbaar: De Voorleesgids en de Kinderboekenmolen, boordevol leestips (zolang de voorraad strekt). In alle vestigingen van Bibliotheek Westland: een tentoonstelling van de bekroonde boeken (Griffels, Penselen en de Prijs van de Kinderjury .    

Op woensdag 13 oktober is er een poppenkastvoorstelling door ’t Sprekende Koffertje in Bibliotheek Monster. Een leuke voorstelling voor peuters en kleuters over voorlezen! Een toegangskaartje kost € 1,50 en is te koop bij alle vestigingen en te reserveren via www.bibliotheekwestland.nl

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld