Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Natuurlijke Poëzie in Heempark Frater Simon Deltour

Geplaatst op 26 juli 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Zondag 31 juli is het de laatste kans in 2011 om tijdens een bijzondere wandeltocht door het Heempark verdwaalde woorden en verstrooide dichters als wegwijzers in onze taal te ontmoeten. De natuur heeft vele dichters geïnspireerd, maar bijna elk mens vindt iets in het groen. Dit poëzieproject in Eindhoven wil de verbinding tussen natuur en poëzie ondersteunen.
Stichting Poëthement en Milieu Educatie Centrum/Heempark bouwen deze zomer voor de derde keer een poëzieroute door het Heempark met dichterlijke verrassingen voor de bezoeker. De serie van drie zondagmiddagen startte geslaagd op 29 mei. Op 31 juli kun je je hier nog een keer laten verrassen.
Woorden zweven door de lucht en zinnen raken de voorbijganger tussen de inheemse begroeiing.
Een intiem podium binnen de poëzieroute waar verschillende dichters voordragen start om 14.00 en 15.15 uur. Verder te ontdekken in eigen tempo: een boomstem, fladdergedichten, een ezelgedicht en een moerasgedicht.
Met onder andere Carola Eijsenring, Marleen van der Velden en Stan Mooij. Gonneke Zoutendijk is aanwezig met een interactief gedicht.
Bij slecht weer gaat het evenement door in de grote zaal van het Milieu Educatie Centrum (MEC), halen we wat natuur binnen en wordt ook binnen een (ingekorte) poëzieroute aangeboden.
Presentatie: Tom van Popering
Waar: Heempark/MEC, Genneperparken

Wanneer: zondag 31 juli
Tijd: 14.00 – 16.00uur
Toegang: GRATIS
Contact: info@poeziepodium.nl

BRON: www.poeziepodium.nl

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld