Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Paulien Cornelisse in Bibliotheek Monster

Geplaatst op 28 maart 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Paulien heeft wekelijks een taalrubriek in NRC.next, maandelijks een column in NRC M, maandelijks een column in Mind Magazine, en eens per twee weken leest ze een column voor op de Wereldomroep. Verder schrijft ze uiteenlopende artikelen voor kranten en tijdschriften. Samen met Aaf Brandt Corstius had ze in NRC Handelsblad een maandelijkse restaurantrubriek. In april 2009 kwam het eerste boek van Paulien Cornelisse uit ‘Taal is zeg maar echt mijn ding‘. Binnen een maand stond het boek op de bestsellerlijst op nummer 1, en is inmiddels toe aan een zevende druk. Paulien Cornelisse is veelzijdig; zo heeft ze cabaret gedaan, schrijft ze voor toneel en was ze standup comedian.

Op woensdag 14 april is ze te gast in Bibliotheek Monster om te vertellen over haar werk. Aanvang van de lezing is 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen en via www.bibliotheekwestland.nl en kosten € 2,50 voor leden van Bibliotheek Westland en € 5,00 voor niet-leden.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld