Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Poëtisch Podium Westland

Geplaatst op 22 mei 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Nog een paar weken en u kunt weer genieten van het culturele evenement ‘Podium Westland’, dat in het prachtige park van het Westerhonk aan de Madeweg in Monster plaatsvindt. Het zal weer een groots festijn worden waar vele westlandse artiesten en kunstenaars optreden en hun werk tentoonstellen .

Evenals voorgaande jaren zal een keur aan dichters zich weer van hun meest poëtische kant laten horen. Het dichterspodium  wordt georganiseerd door Bibliotheek Westland die opnieuw met meerdere tenten en kramen aanwezig zal zijn. Tijdens een workshop zijn er bijzondere gedichten geschreven naar aanleiding van de 100ste verjaardag van Annie M.G. Schmidt. Deze gedichten kunt u beluisteren in een speciaal blok dat alleen over dit thema gaat.

Bij het dichterspodium kunt u luisteren naar meer dan 20 dichters die uit eigen werk voordragen, en twee special guests :Chris Bellekom uit Gouda en Wouter van Heijningen uit Den Haag.

Naast de dichterstent is de bieb ook aanwezig met een Kindertent en verschillende kramen waarin weer van alles te beleven is. Kom de iPad2 uitproberen, ‘gamen’ of een kijkje nemen bij de kunstuitleen. Daar kunt u ter plekke lid worden of kunst kopen en het kunstenaarscollectief Wit is aanwezig met haar collectie ‘kunstkoppen’. Ook de samenwerkingspartners Muziekschool Westland, het Historisch Archief Westland en Dario Fo zijn hier aanwezig.

Kortom er is weer veel te beluisteren, te bewonderen en te genieten op Podium Westland op zaterdag 4 juni van 10:00 tot 17:30 uur!

Voor meer informatie kijkt u op www.cultuurpuntwestland.nl

 

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld