Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Salon der Verzen

Geplaatst op 17 november 2010 door Schrijvers tussen de kassen

De eerste  Salon der Verzen zal op 17 en 18 november a.s. plaatsvinden.

De twee avonden hebben nagenoeg hetzelfde programma, zodat zo veel mogelijk bezoekers erbij kunnen zijn. Het programma behelst naast onze eregast, de eminente Vlaamse dichter Luuk Gruwez, een selectie van dichters en voordrachtskunstenaars uit den lande:

 • J.C. Aachenende
 • Karlijn Groet
 •  Wijnand Steemers
 • Alexis de Roode. 

Verder zijn er de nieuwe magische act van verwonderaar Arjan van Vembde en klassieke liederen door ons piano/bariton-duo Daan van de Velde en Robert-Jan Agricola. 

Daarbij wordt ook de mysterieuze Geest der Poëzie gepresenteerd. Ook kunt u de tweede druk van de eerste editie van het handgemaakte Avantgaerde: Leest der Poëzie, tijdschrift voor de dichtkunst, verkrijgen. Bij de entréeprijs is een goed glas Clairette de Die (of een ander drankje naar keuze) in de pauze inbegrepen.  

Ook vindt er dit seizoen een tweede Salon der Verzen plaats op 10 en 11 februari 2011; meer informatie hierover vindt u op de website

Vanaf nu kunt u reserveren via www.feestderpoezie.nl onder “Salon der Verzen” en dan “Reserveren”. Ook kunt u bellen naar Stichting Feest der Poëzie op 06-19790465.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • Door de dood geraakt

  Door de dood geraakt

  Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
 • Alles op z’n plek

  Alles op z’n plek

  ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld