Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Schrijversmarkt op 12 maart

Geplaatst op 25 januari 2010 door Maarten van Nieuwkerk

Bibliotheek Westland organiseert ter gelegenheid van de 75e Boekenweek, die gehouden wordt van 10 tot en met 20 maart, diverse activiteiten. Het motto is dit jaar  ‘Titaantjes, opgroeien in de letteren’. Jong zijn: het kind, de jeugd, de jongere staat centraal. Joost Zwagerman heeft het Boekenweekgeschenk ‘Duel’ geschreven.

Bekende schrijvers zoals Tommy Wieringa en Adriaan van Dis verzorgen lezingen. De Westlandse schrijversmarkt wordt gehouden op vrijdag 12 maart in Bibliotheek ’s-Gravenzande. Paul Sebes verzorgt die middag de workshop ‘Hoe schrijf ik een boek?’ die gratis toegankelijk is. Leden van Bibliotheek Westland kunnen vragen naar het Boekenweek-cv zolang de voorraad strekt. Het Boekenweek-cv gaat over het oeuvre alsmede de fascinaties van Joost Zwagerman. Iedereen van 16 jaar en ouder die tijdens de Boekenweek betalend lid wordt van de bíbliotheek ontvangt een voucher Boekenweekgeschenk en een boekenbon van € 5,-. De voucher kan alleen tijdens de Boekenweek 2010 in elke deelnemende boekhandel worden ingewisseld voor het Boekenweekgeschenk van Joost Zwagerman. De boekenbon ter waarde van € 5,- is onbeperkt geldig. 

Maarten van Nieuwkerk

Over

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van de psychiatrie, daar ik zelf dit ondervonden hebt. Naar aanleiding van deze ervaring ben ik vanaf 2005 verhalen en gedichten gaan schrijven en me levensverhaal, en dit is gebundeld in het boek SCHIZOFRENIE ALS LEVENSWEG wat ik 17 februari 2009 gepresenteerd hebt. In 2011 heb ik me tweede boek gepresenteerd en wel: ERVARING SCHIZOFRENIE SAMEN DELEN. Het zijn boeken met verhalen, foto`s en gedichten. Op dit moment werk ik voor een FACT- Team van een GGZ instelling om mijn ervaring van herstel over te brengen op de clienten. In de maand augustus 2012 exposeer ik met mijn foto`s en teksten in verzorgingstehuis abtswoude te Delft.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPRMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Verslingerd

    Verslingerd

    Verslingerd Trilogie Verborgen littekens Het liefst tekent Gwen de hele dag, zowel thuis als op school. Behalve op de gang, dan let ze op of …Bekijk alle details

Bestsellers:

Evenementen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
1 x per maand onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld

Optreden Streekdichter

  • Geen evenementen