Gecategoriseerd | Evenementen Archief

Workshop poëzie

Geplaatst op 07 januari 2011 door Schrijvers tussen de kassen

Titel: Workshop poëzie
Locatie: Bibliotheek ‘s-Gravenzande
Link : KLik hier
Beschrijving:

Houdt u van poëzie? Zou u wel eens een gedicht willen (leren) schrijven? Dan is dit uw kans: Bibliotheek Westland biedt u de mogelijkheid, in navolging van het succes van vorig jaar, drie achtereenvolgende workshops te volgen. Tijdens deze workshops gaat met dichter Adriënne Vooijs stap voor stap zelf gedichten schrijven aan de hand van het thema van de Nationale gedichtendag: Nacht. Dit onderwerp zal ongetwijfeld samen met de inbreng van de kandidaten weer bijzondere gedichten opleveren. U zult merken dat het niet moeilijk is, wel heel inspirerend.

De data voor deze workshops zijn 27 januari, 3 februari en 10 februari. De workshops worden gegeven van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek ’s-Gravenzande. De kosten zijn voor leden en vrienden van Bibliotheek Westland € 5,- en voor niet-leden € 7,50.

Bij deze workshops is plaats voor maximaal 18 deelnemers. U kunt zich aanmelden in de bibliotheek of via de website www.bibliotheekwestland.nl.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld