Gecategoriseerd | Boekpresentatie

Boekpresentatie Susanne van den Beukel

Kaart wordt geladen...

DATUM: 27/05/2016
TIJD: 20:00 - 21:30

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
Boekies&Bakkies

Categorie


Na vele uren schrijven op haar schrijfkamer en herschrijven bij de schrijfwerkplaats in Delft is Susanne’s verhaal af! “Verdraaid goed” is een young adult boek, het eerste deel van de trilogie Verborgen littekens.

Het boek gaat over Crystal, een meisje van negentien dat wordt achtervolgd door haar pestverleden. Ze wil graag een dj zijn om zo gezien en gerespecteerd worden.
Het is de droom van Susanne om met dit verhaal jongeren die gepest worden hoop te geven, zodat ze net als Crystal tot bloei kunnen komen.

Op vrijdagavond 27 mei is de boekpresentatie. Om 20.00 ben je van harte welkom in de boekwinkel ‘Boekies en Bakkies’ in de A.D. Vosstraat 1, De Lier. Iedereen krijgt een bakkie met muffin en kan een gesigneerd boekie kopen voor €15,-. Speciale gast deze avond is dj Britta.

Voor meer informatie over Susanne en het boek: www.facebook.com/susanne.vandenbeukel

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

Waarschuwing:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • De vorm van dingen die voorbijgingen

  De vorm van dingen die voorbijgingen

  ‘De vorm van dingen die voorbijgingen’ is een bundeling van 50 zkv’s (zeer korte verhalen) die de auteur (1961) in 2017-2018 schreef. In zijn waarnemingen …Bekijk alle details
 • Helemaal Goud

  Helemaal Goud

  ‘Helemaal Goud’ is de derde poëziebundel van Marijke van Geest en werd op 15 maart 2018 tijdens het Westlands Boekengala gepresenteerd. In januari 2016 werd …Bekijk alle details

Bestsellers:

Evenementen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
1 x per maand onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld

Optreden Streekdichter

 • Geen evenementen