Gecategoriseerd | Boekpresentatie

Opening en presentatie boek en tentoonstelling ‘100 jaar trouwen in het Westland’

DATUM: 08/05/2015
TIJD: 16:00 - 21:00

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
Oude kerk

Categorie


omslag boek 100 jaar trouwen

Het boek ‘100 jaar trouwen in het Westland’ is samengesteld door Marjoke van Arnhem-van Baalen (voorheen Marjoke van der Wilk). Samen met het Historisch Archief Westland wordt in het weekeinde van 8 en 9 mei 2015 een gratis toegankelijke overzichtstentoonstelling gehouden van 100 trouwfoto’s en verhalen met daarnaast trouwmemorabilia, jurken en overige zaken die voorkomen in het boek. De tentoonstelling zal gehouden worden in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Naaldwijk.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk voor het publiek op:

vrijdag 8 mei van 16.00 – 21.00 uur
zaterdag 9 mei van 10.00 – 17.00 uur

Tijdens de tentoonstelling is het boek ‘100 jaar trouwen in het Westland’ te koop tegen een speciale prijs namelijk € 12,50 i.p.v. € 14,95.
Na de tentoonstelling in de Oude Kerk gaan de 100 foto’s reizen langs diverse openbare gebouwen en instellingen in Westland.

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld