Gecategoriseerd | Boekpresentatie

Opening en presentatie boek en tentoonstelling ‘100 jaar trouwen in het Westland’

DATUM: 08/05/2015
TIJD: 16:00 - 21:00

Toevoegen aan uw agenda:
klik hier iCal

Locatie
Oude kerk

Categorie


omslag boek 100 jaar trouwen

Het boek ‘100 jaar trouwen in het Westland’ is samengesteld door Marjoke van Arnhem-van Baalen (voorheen Marjoke van der Wilk). Samen met het Historisch Archief Westland wordt in het weekeinde van 8 en 9 mei 2015 een gratis toegankelijke overzichtstentoonstelling gehouden van 100 trouwfoto’s en verhalen met daarnaast trouwmemorabilia, jurken en overige zaken die voorkomen in het boek. De tentoonstelling zal gehouden worden in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Naaldwijk.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk voor het publiek op:

vrijdag 8 mei van 16.00 – 21.00 uur
zaterdag 9 mei van 10.00 – 17.00 uur

Tijdens de tentoonstelling is het boek ‘100 jaar trouwen in het Westland’ te koop tegen een speciale prijs namelijk € 12,50 i.p.v. € 14,95.
Na de tentoonstelling in de Oude Kerk gaan de 100 foto’s reizen langs diverse openbare gebouwen en instellingen in Westland.

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • De Rattenbende

  De Rattenbende

  Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met “SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het “­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. …Bekijk alle details
 • Liefde en ongemak

  Liefde en ongemak

  De titel Liefde en ongemak kenmerkt de denk- en werkwijze van Alleblas. Hij is constant op zoek naar tegenstellingen en dissonanten. Pure liefde en twijfels …Bekijk alle details

Bestsellers:

Evenementen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld

Optreden Streekdichter

 • Geen evenementen