Gecategoriseerd | Evenementenverslagen

Dichter bij de Druif – 21 Mei 2011 (derde editie)

Geplaatst op 21 mei 2011 door Schrijvers tussen de kassen

In één van de kassen van de Druiventuin in Monster droegen acht dichters – ieder met een eigen stijl en repertoire – voor uit eigen werk. De avond werd muzikaal omlijst door Jan Hillebrand en aangekleed door Jan Wagemakers. Jeroen Dahmeijer zorgde voor de publiciteit en de fotoreportage. De luisteraars waren muisstil en bleven geboeid tot het einde. Tijdens het samenzijn na het programma werd informatie uitgewisseld en inspiratie opgedaan.

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld