Gecategoriseerd | Nieuws

Boek.be lanceert Uitgeverij van de toekomst

Geplaatst op 17 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Boek.be, de vakvereniging van het Vlaamse boekenvak, zet in samenwerking met specialisten van de universiteiten van Gent en Brussel het project ‘Uitgeverij van de toekomst’ op. Het uitgangspunt van het project is onder meer Vlaamse uitgevers ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe vormen van e-boeken.

Het project zal onderzoeken hoe e-boeken gemakkelijker, goedkoper en aantrekkelijker gemaakt kunnen worden. Ook wordt het sociale aspect van e-boeken onderzoht, zoals de mogelijkheid om aantekeningen in het boek te maken en het uitwisselen en bespreken van fragmenten met andere lezers.

Het project start op 1 juli en zal vier jaar duren. Het Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie subsidieert het project met 1,4 miljoen euro.

Bron: www.demorgen.be/dm/nl/1006/Kunst-Literatuur/article/detail/1436253/2012/…

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld