Brave New Books – je boek uitgeven / publiceren in eigen beheer

Geplaatst op 16 juli 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Over Brave New Books

Brave New Books is hét self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze een boek uit te geven en te verkopen aan een miljoenenpubliek. Brave New Books is een samenwerking tussen Singel Uitgevers, bol.com en Mijnbestseller.nl. 

Je eigen boek uitgeven: snel, gemakkelijk en kan geheel kosteloos

Je boek publiceren doe je in een paar eenvoudige stappen. Het te koop aanbieden en promoten vervolgens ook. Je bepaalt zelf de verkoopprijs van je boek. Je krijgt zelfs je eigen website. En je hebt je eigen dashboard zodat je alle voor jou relevante gegevens kunt zien en volgen.

Jouw boek nog beter met Singel Uitgevers

Tijdens het maken van je boek kun je, indien gewenst, tegen betaling deskundige begeleiding inschakelen. Ervaren redacteuren, vormgevers en bekende schrijvers van Singel Uitgevers, samen goed voor honderden jaren ervaring in het maken van goede, bijzondere en succesvolle boeken, kunnen jou helpen je boek nog beter te maken!

Jouw boek voor een miljoenenpubliek

Via Brave New Books kun je eenvoudig kiezen om je boek te verkopen bij bol.com. De verkoopresultaten vind je terug op je persoonlijke dashboard. Het gebruik van het platform is kosteloos. Brave New Books gaat pas verdienen als jouw boeken verkocht worden.

De verkoopprijs van je boek bepaal je zelf. Het systeem berekent een adviesprijs op basis van de print- en verkoopkosten, waarbij jij als auteur 50% van de opbrengst krijgt.

Dit is de werkwijze van Brave New Books: zelf je boek uitgeven, met de expertise van Singel Uitgevers en een miljoenenpubliek binnen handbereik.

 

BRON: Brave New Books

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld