Gecategoriseerd | Nieuws

Café ‘Mooie Woorden’ 18e editie en tevens vijf-jarig bestaan

Geplaatst op 20 januari 2020 door Schrijvers tussen de kassen

Toekomst, heden en verleden bij Schrijvers tussen de Kassen

Dit jaar is het precies vijf jaar geleden dat Schrijvers tussen de Kassen werd opgericht. We blikken terug op een bloeiende vereniging die bestaat uit zowel dichters als prozaschrijvers. Het eerste lustrum zal op donderdag 13 februari 2020 feestelijk gevierd worden met een speciale open ‘Café Mooie Woorden’ avond. Een avond vol proza, poëzie en natuurlijk muziek. Er zijn een paar bijzondere optredens in het kader van het thema dat dit keer is: Toekomst, Heden en Verleden. Iedereen is welkom.

Ook wordt het herinneringsboek ‘Kruisbestuiving Poëzie en Kunst’ gepresenteerd. Het boekje is speciaal samengesteld naar aanleiding van de succesvolle samenwerking met Kunsthuis18 in Naaldwijk. Eind 2019 vond daar de expositie plaats waarin kunstenaars werden gekoppeld aan dichters.

Vervolgens is de muzikale ondersteuning in handen van poptroubadour Ed Citroen, die een vrolijke mix van muziek en teksten brengt. Ed Citroen heeft zelfs een heus lied op Schrijvers tussen de Kassen geschreven.

De avond start om 20.00 uur in café De 3Winckels, Dijkweg 3 te Naaldwijk. De toegang is gratis en het programma wordt ter plaatse uitgereikt. Ook is er gelegenheid om boeken of bundels te kopen van de leden van Schrijvers tussen de Kassen.

De presentatie van de avond is in handen van René Cammeraat en Marjoke van Arnhem-van Baalen.

 

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld