Daniëlle van der Stap verzorgt lezing in Bibliotheek De Lier

Geplaatst op 06 juni 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Daniëlle van der Stap (1980) woont in het Westland en heeft een eigen praktijk gericht op massages voor (de aanstaande) moeder en baby. Ook houdt ze zich bezig met het analyseren van gedrag en karakters door het lezen van tenen. Haar missie: mensen ontspanning en inzicht geven, zodat zij tot bloei kunnen komen. Van der Stap is hooggevoelig en heeft daar een boek over geschreven ‘Het stille verdriet’ dat op 13 juni uit komt. Met haar boek wil ze als ‘ervaringsdeskundige’ hooggevoelige mensen een steuntje in de rug bieden tijdens hun ontwikkeling en anderen – niet-hooggevoeligen – een kijkje geven in de belevingswereld van een hooggevoelig persoon.
‘Het stille verdriet’ is een autobiografisch verhaal van de schrijfster over de lange weg die zij heeft afgelegd om haar hooggevoeligheid en gave te accepteren. Met veel moed, groeiend vertrouwen en de nodige humor bewandelt zij haar pad naar (h)erkenning.

Op donderdag 27 juni is Daniëlle van der Stap te gast in Bibliotheek De Lier waar ze zal vertellen over haar boek en over hooggevoeligheid. U bent van harte welkom om te komen luisteren.

Kaartjes voor deze lezing zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen van Bibliotheek Westland en via de website.

De kaartjes kosten € 2,50 voor leden van Bibliotheek Westland en € 5,- voor niet-leden.

De aanvang van de lezing is 20.00 uur.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld