Gecategoriseerd | Nieuws

Doe mee aan de schrijftraining van Schrijven Magazine

Geplaatst op 28 maart 2012 door Schrijvers tussen de kassen

28 Maart 2012

Meld je nu aan voor de zakelijke schrijftrainingen van Schrijven Magazine!Schrijven Magazine biedt sinds kort zakelijke trainingen aan. Op vrijdag 20 april begint de workshop Wervend en commercieel schrijven onder leiding van schrijftrainer Maria Neele. Meld je nu aan en leer schrijven als een copywriter!

De praktijkgerichte workshops van Schrijven Magazine bestaan uit praktische opdrachten die professionals leren om beter te schrijven. Bij de workshop Wervend en commercieel schrijven leer je om jouw boodschap duidelijk en bondig te formuleren. Tevens schrijf je korte en ultrakorte commerciële teksten  waarmee je jouw doelgroep kunt bereiken en overtuigen.

Deze workshop is met name bedoeld voor professionals die in één dag hun schrijfvaardigheid willen vergroten. Er worden maximaal 15 deelnemers toegelaten, dus schrijf je snel in. De dag duurt van 09:00 uur tot 16:30 uur in Maarssen.

Kijk hier voor meer informatie, of hier voor de overige trainingen van Schrijven Magazine.

Bron: www.schrijvenonline.org/trainingen

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld