Gecategoriseerd | Nieuws, wedstrijden

Elly Blom Poëziewedstrijd 2014

Geplaatst op 20 oktober 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Wie: Cultuurcafé D’n Dwingel in Valkenburg aan de Geul

In 2014 zal in Valkenburg aan de Geul voor de tweede maal de Elly Blom Poëzieprijs worden uitgereikt die is ingesteld als een hommage aan de veelzijdige Valkenburgse kunstenares Elly Vorstermans-Blom (1939-2011). De wedstrijd staat open voor deelnemers die op 1 januari 2014 16 jaar of ouder zijn. Elke deelnemer kan 1 of 2 oorspronkelijke en in het Nederlands geschreven gedichten insturen. Het onderwerp is vrij. De organisatie van de wedstrijd is in handen van Cultuurcafé D’n Dwingel in Valkenburg aan de Geul in samenwerking met de plaatselijke Kunst- en Cultuurraad. Voor het volledige wedstrijdreglement raadplegen men de website van het Cultuurcafé.

Deadline: 1 februari 2014
Winnen: 300, 200, 100 euro voor resp. de 1e, 2e of 3e prijs, en mogelijk een aamoedigingsprijs voor een deelnemer onder de 21 jaar.
Meer informatiewww.dendwingel.nl

BRON: Schrijven online

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld