Gecategoriseerd | Nieuws

Elsschot-verhalen op Proeflezen

Geplaatst op 04 april 2012 door Schrijvers tussen de kassen

3 April 2012

De inzendingen voor de microschrijfwedstrijd Willem Elsschot zijn beoordeeld door de redactie van Schrijven Online. We hebben negen verhalen uitgekozen om gepresenteerd te worden op Proeflezen. Zijn ze grappig? Zijn ze verdrietig? Zijn ze in de sfeer van de Vlaamse schrijver Willem Elsschot? Jullie bepalen het!

Wat kun je doen?
Negen verhalen uit de microschrijfwedstrijd zijn gepubliceerd op Proeflezen. Leden van Schrijven Online kunnen de verhalen lezen en beoordelen. Om bij Proeflezen te kunnen, dien je lid te zijn van Schrijven Online. Nog geen lid? Meld je dan hier aan.

Hoe kun je stemmen?
Plaats een bericht onder een verhaal met de tekst ‘vind ik leuk’ of ‘vind ik niet leuk’ (of iets soortgelijks). Let daarbij vooral op de typische sfeer die Willem Elsschot in zijn verhalen neerzet. Eventuele argumentatie is ook welkom, maar hou het kort. Leden kunnen tot en met 16 april (tot 18:00 uur) stemmen op de verhalen. De drie verhalen met de meeste stemmen, winnen. De winnaars worden op 17 april bekend gemaakt op Schrijven Online.

Wat kun je winnen?
De drie winnaars ontvangen het Verzameld Werk van Willem Elsschot, ter waarde van €34,95. Ook worden de winnende verhalen gepubliceerd in het derde nummer van Schrijven Magazine, die in juni zal verschijnen.

Bron: www.schrijvenonline.org/forums/alleen-voor-leden/proeflezen

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld