Gecategoriseerd | Nieuws

Free Record Shop start verkoop e-readers

Geplaatst op 21 december 2010 door Schrijvers tussen de kassen

Free Record Shop heeft zijn online assortiment uitgebreid met e-books en e-readers. Dat schrijft Entertainment Business online. De retailer is een samenwerking aangegaan met Distriread en biedt sinds deze week ‘een ruim aanbod aan Nederlandse e-book titels en e-readers plus accessoires’ aan.

Consumenten kunnen in de webwinkel van de retailer kiezen voor e-readers van de merken Icarus, IREX, Cybook, Onyx, Bebook, Cool-ER, Sony en Samsung. Op korte termijn zal het assortiment verder worden uitgebreid met tablets van onder meer Icarus, Samsung en Apple. 

Deze zomer stapte de Free Record Shop, na een jaar afwezigheid, weer in digitale dowloads. De onderneming begon met de verkoop van pc-games, waarna muziek snel volgde. De retailer is van plan zijn digitale activiteiten tevens uit te breiden met film.

BRON : Entertainment Business

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld