Gecategoriseerd | Nieuws

Geen Daden Maar Woorden Festival Den Bosch

Geplaatst op 14 april 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Geen Daden Maar Woorden Festival Den Bosch in het kort

DigitaleflyerGDMWGeen Daden Maar Woorden Festival is terug in Den Bosch! De achtste festivaleditie wekt literatuur tot leven voor bezoekers in acht verschillende zalen van de Verkadefabriek. Op zaterdag 11 mei 2013 kun je opnieuw genieten van een unieke combinatie van jong schrijf- en muziektalent, literaire grootheden, dans en experimentele voorstellingen. Met één kaartje is het mogelijk om alle zalen van de Verkadefabriek te bezoeken.

Stel je eigen programma samen en luister naar Tom Lanoye, Tjitske Jansen, Harde Noten met Bertolf en Kasper van Kooten, Arjen Lubach, Philip Huff en vele anderen. Of bekijk de unieke samenwerking tussen Scapino Ballet Rotterdam en VSB-poëzieprijs winnares Ester Naomi Perquin in een voorstelling waar poëzie en dans elkaar ontmoeten. Luister naar jonge winnaars en debutanten van de schrijfwedstrijd Write Now!, Brabant Gedicht en Kunstbende Noord-Brabant aangekondigd door de band Moustash en geniet van woord en beeld door Nico Dijkshoorn of Leon Verdonschot. De avond zal worden afgesloten door de mannen van The Kik, waarna de afterparty kan beginnen!

Beleef literatuur op een nieuwe manier tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival!

 

 

 

 

 

In het kort

Geen Daden Maar Woorden Festival

Locatie: Verkadefabriek, Den Bosch

Datum: 11 mei 2013

Tijd: 20:00 uur

Prijs: €20,- (normaal) / €18,- (VP*pas, student of CJP-pas)

 

Check voor het laatste nieuws over optredende schrijvers, artiesten en festivalpremières:

www.gdmw.nl of onze facebook www.facebook.com/gdmwfestival !

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld