Gecategoriseerd | Nieuws

Gelanceerd op FACEBOOK

Geplaatst op 06 maart 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Schrijven

De nieuwe media veroveren terrein. Ook bij ons. Er zijn geen schrijvers meer te vinden die nog ambachtelijk met pen en papier werken. Sinds enkele weken hebben de Schrijvers tussen de Kassen dan ook een heuse Facebookpagina. Berichten die op onze website geplaatst worden, zullen automatisch doorgeplaatst worden naar Facebook. Dat garandeert een nog groter bereik. Naast ons Twitteraccount zorgt onze Facebookpagina ervoor dat we  nu helemaal up to date zijn in Social Media land. Je kunt onze pagina een ‘LIKE’ geven en je vrienden uitnodigen om hetzelfde te doen.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld