Gecategoriseerd | Nieuws

Gelanceerd op FACEBOOK

Geplaatst op 06 maart 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Schrijven

De nieuwe media veroveren terrein. Ook bij ons. Er zijn geen schrijvers meer te vinden die nog ambachtelijk met pen en papier werken. Sinds enkele weken hebben de Schrijvers tussen de Kassen dan ook een heuse Facebookpagina. Berichten die op onze website geplaatst worden, zullen automatisch doorgeplaatst worden naar Facebook. Dat garandeert een nog groter bereik. Naast ons Twitteraccount zorgt onze Facebookpagina ervoor dat we  nu helemaal up to date zijn in Social Media land. Je kunt onze pagina een ‘LIKE’ geven en je vrienden uitnodigen om hetzelfde te doen.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld