Goede tuinders, Slechte tuinders

Goede tuinders, Slechte tuinders

Geplaatst op 28 april 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Kunnen we weten wat zich afspeelt in de kassen van handelskwekerij “JUNGLE EXPERIENCE”, het bedrijf van Philip de Ruijver? Kunnen we de wereld kennen achter deze façade van glas?
Via de Bloemenveiling komen de meeste planten uit zijn kassen bij jou in huis of in de tuin terecht en kun je ervan op aan dat de plant dezelfde plant is die op het kaartje staat vermeld.
Toch komen niet al zijn producten op die manier op de markt: verre van dat. Een gedeelte ervan gaat direct van kweker naar klant. Producten met namen als: Filamentosa, Flaccida, Lophophora en Cordyline worden met wettige vrachtpapieren over heel Europa verspreid en afgeleverd op, voor ons, onbekende adressen.

Maar is Dracaena wel Dracaena? Is Coffea Arabica wel de koffieplant Coffea Arabica?
Jij en ik weten het niet! Glas is niet altijd glashelder.

Deze thriller vertelt u een op waarheid berustend verhaal.

Deze Thriller kunt u aanschaffen bij de meeste boekhandels in het Westland of bestellen via deze link.

Veel leesplezier

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld