Gecategoriseerd | Nieuws

Google opent vandaag een online boekwinkel

Geplaatst op 07 december 2010 door Schrijvers tussen de kassen

AMSTERDAM – Google opent vandaag een online boekwinkel voor digitale boeken, een grote stap voor het bedrijf. Tot nu toe organiseerde Google informatie. Voor het eerst gaat het ook informatie verkopen.

De Google ebookstore gaat de directe concurentie aan met Amazon, tot nu toe de absolute monopolist op het gebied van digitale boeken. Ook Apple verkoopt e-books.

Apps
Net als Amazon en Apple biedt Google apps voor telefoons en tablets waarmee de boeken gekocht en gelezen kunnen worden. Onder de ondersteunde apparaten zijn iPhone, iPad, Nook, Sony e-readers en Android-apparaten. De boeken kunnen ook in een webbrowser gelezen worden.

In Nederland zijn nog geen boeken te koop via Google, net als Apple biedt het alleen klassiekers waarvan de rechten al jaren zijn verlopen. Amazon biedt wel al boeken te koop aan in Nederland, net als grote boekenketens als Selexyz en online winkel Bol.com.

BRON: Volkskrant

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld