Gecategoriseerd | Nieuws

Het Almeerse Literaire festival Schrijversblock

Geplaatst op 02 november 2014 door Schrijvers tussen de kassen

Het literair festival Schrijversblock is dit jaar op 9 november 2014

Vijftien schrijvers in evenzoveel Almeerse huizen. De laatste schrijver is geboekt. Nico Dijkshoorn completeert de lijst. Verder staan daar op: Kees van Beijnum, Hafid Bouazza, Pauline Broekema, Joris van Casteren, Ellen Deckwitz, Johan Fretz, Renske de Greef, Thomas Heerma van Voss, Yvonne Kroonenberg, Ernest van der Kwast, Ilse Ruijters, Susan Smit, Jet van Vuuren en Leon de Winter.

Het Literair Festival Schrijversblock vindt plaats op zondagmiddag 9 november rondom het stadshart van Almere en het Weerwater. Op 15 locaties hebben bewoners hun, vaak onder architectuur gebouwde, woning beschikbaar gesteld. Een routekaart en schrijverslijst is beschikbaar voor de bezoekers.

Dijkshoorn Nico -rechtenvrij Elselien van der Wal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIJD: 13.00 uur – 16.30 uur

BRON: Schrijversblock.nl

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld