In Memoriam Mart van Marrewijk

Gecategoriseerd | Mart van Marrewijk, Nieuws

In Memoriam Mart van Marrewijk

Geplaatst op 18 oktober 2016 door Schrijvers tussen de kassen

Op 14 oktober 2016 kwam er na een ziekbed een einde aan het leven van Mart van Marrewijk. Mart was vanaf het eerste uur een gewaardeerd lid van onze vereniging en wist het dagelijkse leven in het Westland op poëtische wijze te verwoorden. Wij zijn verdrietig om zijn heengaan en ook dankbaar dat verder lijden hem bespaard gebleven is. Wij zullen zijn aanwezigheid missen en houden zijn nagedachtenis levend. Zijn vrouw Thea, kinderen en kleinkinderen wensen wij veel troost en liefde om met elkaar dit intense gemis te dragen.

mart-van-marrewijkim
Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld