Gecategoriseerd | Nieuws

Inspiratie is…

Geplaatst op 27 april 2012 door Schrijvers tussen de kassen

27 April 2012

Inspiratie is een raadselachtig maar ook onmisbaar onderdeel van het schrijfproces. Waar zoeken schrijvers inspiratie, waar vinden ze het? Wat is inspiratie eigenlijk? Wij horen het graag van jullie.

Voor de Week van het Schrijven (1 tot en met 9 september) verschijnt op 7 augustus een themanummer van Schrijven Magazine. Wij zijn voor een artikel in dat nummer op zoek naar input van de community. Graag horen we van jullie wat inspiratie is, waar je het zoekt en waar je het vindt. Van de kleinste details tot de meest unieke methodes, wij horen het graag.

Laat je reactie achter in dit topic op het forum, in niet meer dan 100 woorden. De leukste citaten worden namelijk meegenomen in het themanummer van Schrijven Magazine. Laat dus zeker wat horen; wie weet zit jouw citaat er tussen!

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld