Judith Visser verzorgt workshop ‘Spannende verhalen schrijven’ tijdens Podium Westland

Geplaatst op 13 augustus 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Judith VisserJudith Visser schrijft spannende verhalen voor jeugd en volwassenen. Ze won daarmee verschillende prijzen. Haar debuutroman ‘Tegengif’ (2006) werd uitgeroepen tot Beste Rotterdamse Boek van 2006. In 2007 verscheen haar tweede boek, een vervolg op ‘Tegengif’. Deze roman, genaamd ‘Tinseltown’, speelt in Hollywood. Draaide het in ‘Tegengif‘ om wraak en walging, in ‘Tinseltown’ gaat het om de wereld van de schijn. Haar derde thriller, ‘Stuk’ werd genomineerd voor de Gouden Strop 2009 en kreeg op Crimezone.nl 5 sterren. In 2011 bracht de Rotterdamse theatergroep Siberia het toneelstuk Stuk op de planken, gebaseerd op haar gelijknamige thriller. Judith werkt verder als boekrecensent, als freelancer en columniste voor diverse bladen. Ook spreekt zij audioboeken in en recenseert zij theaterstukken.

Tijdens Podium Westland, op zaterdag 7 september, zal ze een workshop ‘Hoe schrijf ik een spannend verhaal’ verzorgen. De workshop is van 13.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Naaldwijk. De toegang is gratis. Er kunnen maximaal 20 mensen aan deelnemen.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Stuur dan een bericht naar mevr. C. Theissens via e-mail ctheissens@bibliotheekwestland.nl.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld