Gecategoriseerd | Nieuws

Lezing Paul Waterman

Geplaatst op 02 april 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Paul Waterman (1948) is geboren als tiende kind uit een streng katholiek gezin van veertien kinderen in Kwintsheul in het Westland. Zijn werkbare leven begon op zestien jaar. Vast van plan iets van zijn leven te maken vestigde hij, middels zelfstudie, cursussen en heel veel vallen en opstaan, een succesvol opererend bedrijf.
In 2006, op 58 jarige leeftijd, verkocht hij zijn aandeel in het bedrijf en begon met – dat wat altijd al onderhuids aanwezig was – het schrijven. Zijn eerste boek ‘Schipperen naast God’ beschrijft het leven van zijn vader, geboren in 1906 en gestorven in 2004. Verder schreef hij De Succulentenkweker’ (2007), ‘Zoutwatervrees’ (2008) en ‘Tomatenblues’ (2011). Waterman is nu bezig met zijn vijfde boek.
Tijdens zijn lezing in Bibliotheek ‘s-Gravenzande zal hij vertellen over en voorlezen uit eigen werk. Boekhandel Bruna is aanwezig met boeken van de schrijver.

Datum Woensdag 25 april
Tijd 20.00 – 22.00 uur
Toegang gratis voor leden
€ 2,50 voor niet-leden
Plaats Bibliotheek ‘s-Gravenzande
Beoordeel dit evenement

Locatie: Bibliotheek ‘s-Gravenzande
Adres: Zandeveltplein 26
Plaats: ‘s-Gravenzande
Website: http://www.bibliotheekwestland.nl

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld