Gecategoriseerd | Nieuws

Liedschrijven in het Fries

Geplaatst op 05 juni 2012 door Schrijvers tussen de kassen

5 Juni 2012

Lees de schrijfoefening Liedschrijven nu ook in het Fries.Altijd al liedteksten willen schrijven? Dat kan met de oefeningen van Schrijven Online, nu zelfs in het Fries op fryskerymwurden.nl.

De website Fryske rymwurden heeft de oefening Liedschrijven van Schrijven Online vertaald naar het Fries. Klik hier om de oefening in het Fries te lezen.

Bron: www.schrijvenonline.org/oefening/liedschrijven

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • De Rattenbende

    De Rattenbende

    Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met “SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het “­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. …Bekijk alle details
  • Liefde en ongemak

    Liefde en ongemak

    De titel Liefde en ongemak kenmerkt de denk- en werkwijze van Alleblas. Hij is constant op zoek naar tegenstellingen en dissonanten. Pure liefde en twijfels …Bekijk alle details

Café ‘Mooie Woorden’

Café 'Mooie Woorden' in de 3Winckels14/05/2020
79 dagen te gaan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld