Gecategoriseerd | Nieuws, wedstrijden

Lowlands schrijfwedstrijd

Geplaatst op 10 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

10 Mei 2012

Lowlands organiseert een schrijfwedstrijd in samenwerking met Literairwerk.nlLowlands organiseert in samenwerking met Literairwerk.nl een schrijfwedstrijd. Deelnemers kunnen tot en met 18 juni 2012 een verhaal insturen om kans te maken op twee kaartjes voor Lowlands en een optreden tijdens Lowlands Bookstore 2012.

Schrijf een tekst van maximaal 1.500 woorden in het Nederlands (Vlaams en Fries toegestaan). Het verhaal mag proza of poëzie zijn. Songteksten, columns, essays en dagboekfragmenten zijn daarentegen uitgesloten van deelname. Tevens mag de tekst niet eerder gepubliceerd zijn.

De winnaar ontvangt niet alleen twee kaarten voor Lowlands 2012, maar verdient ook een plaats op één van de podia van Lowlands om zijn of haar werk voor te dragen.

Kijk hier voor meer informatie.

Bron: http://lowlands.nl/

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld