Gecategoriseerd | Nieuws

Manuscripta dit jaar op de Uitmarkt

Geplaatst op 06 juni 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Manuscripta vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september, en werkt samen met de Uitmarkt. Binnen de Uitmarkt neemt Manuscripta een zelfstandige positie in, ook op het terrein van de Uitmarkt op het Museumplein.

Om nog meer mensen kennis te laten maken met de opening van het boekenseizoen is Manuscripta een samenwerking aangegaan met de Uitmarkt, aangezien die dit jaar in hetzelfde weekend plaatsvindt, zo meldt de CPNB zojuist in een brief aan uitgevers. Manuscripta heeft zo de mogelijkheid om haar programma aan een cultureel geïnteresseerd publiek van ruim 500.000 bezoekers te tonen.

De programmering vindt plaats in de open lucht, op het Museumplein, in diverse kleine tenten en een grote festivaltent met hoofdpodium. Er zal geprogrammeerd worden in blokken met verschillende auteurs volgens een De Wereld Draait Door-achtige formule. Er is voor deze vorm gekozen om zo zoveel mogelijk onderdelen te kunnen programmeren.

Manuscripta op de Uitmarkt zal geen uitgeversstands hebben en staat los van de Boekenmarkt, die wordt georganiseerd door de Uitmarkt.

BRON:Boekblad

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld