Gecategoriseerd | Nieuws

Monument of life

Geplaatst op 27 januari 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Verwoord wat het leven mooi, waardevol, intens en bijzonder maakt en zie hoe anderen je bijdrage waarderen. De meest gewaardeerde bijdragen komen automatisch boven aan onze top 10 te staan en worden periodiek gebundeld voor bezoekers van Monument of Life.
En misschien hoort jouw bijdrage daar ook bij. Probeer het uit, online.

Naast het bundelen van de mooiste bijdragen, vertalen we ze ook voor onze internationale bezoekers. Heb je een meest gewaardeerd stuk geüpload, kijk dan ook in het Engelstalig deel van de website hoe je bijdrage daar wordt gewaardeerd.

Voor onze meest gewaardeerde schrijvers bieden we de mogelijkheid om uitgebreidere bijdragen digitaal of in drukvorm onder de aandacht te brengen van onze bezoekers. En van je eigen fans, want je kunt contact met elkaar zoeken op Monument of Life.

BRON: monumentoflife

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld