Gecategoriseerd | Nieuws

Nationale Gedichtendag op 26 januari

Geplaatst op 05 januari 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Het thema van Nationale Gedichtendag is Stroom.

Dichter Adrienne Vooijs zal met de deelnemers van de Dichtworkshop met behulp van dit veelzijdige thema een stroom van woorden en gedachten in gang zetten. Vervolgens kunnen de deelnemers dit als inspiratie gebruiken om zelf in een vloeiende beweging een gedicht te gaan schrijven.

Laat u meevoeren op deze stroom, go with the flow en schrijf u in als deelnemer.

De workshop vindt plaats op donderdag 26 januari van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek ’s-Gravenzande. Deelname is voor leden van Bibliotheek Westland gratis, niet-leden betalen € 2,50.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld