Gecategoriseerd | Nieuws

Nationale Voorleesdagen 2014

Geplaatst op 20 januari 2014 door Schrijvers tussen de kassen

logoNationale Voorleesdagen 2014: ‘Krrr…okdil’ staat centraal

Van 22 januari tot en met 1 februari worden de Nationale Voorleesdagen gevierd. Tien dagen lang zal er op scholen, in peuterspeelzalen en kinderdagverblijven volop worden voorgelezen aan peuters en kleuters. Bijvoorbeeld uit het boek ‘Krrr…okodil’ van Catherine Rayner, het boek is verkozen tot prentenboek van het jaar. Ook in Bibliotheek Westland is van alles te doen. Tijdens de Nationale Voorleesdagen zijn er twee voorstellingen, een krokodillen-lees-feest met een knutselactiviteit en er is een workshop peuteryoga. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Bibliotheek Westland (www.bibliotheekwestland.nl). Kaartjes voor alle activiteiten zijn verkrijgbaar bij de vestigingen van Bibliotheek Westland en te reserveren via de website.

Voor nieuwe leden van Bibliotheek Westland is er een leuke attentie: het vingerpoppetje van ‘Krrr…okodil’. Natuurlijk is er voor alle kinderen een kleurplaat van ‘Krrr…okodil’ en een mooie ballon. Kom gezellig langs in de bibliotheek!

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld