Gecategoriseerd | Nieuws

Nieuws: Eerste naamsverandering binnen uitgeverswereld alweer een feit – Dutch Media wordt Overamstel uitgevers

Geplaatst op 07 januari 2015 door Schrijvers tussen de kassen

2014 was het jaar van de fusies en de naamsveranderingen binnen de uitgeverswereld. Het lijkt erop dat dit in 2015 niet anders zal zijn. Het jaar is nog maar net begonnen maar nu al is de eerste naamsverandering een feit. Met ingang van vandaag verandert Dutch Media haar naam namelijk in Overamstel uitgevers.

In het persbericht staat:

De naam Dutch Media bleek de lading niet langer te dekken: ‘Dutch’ impliceert immers alleen activiteiten binnen de landsgrenzen, terwijl het de wens van de uitgeverij is om juist ook internationaal actief te zijn.

Onder Overamstel uitgevers vallen de imprints Carrera, Hollands Diep, Lebowski, Meridiaan, Moon en The House of Books.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld