Gecategoriseerd | Nieuws

Nightwriters in Bibliotheek Naaldwijk

Geplaatst op 13 september 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Podium Westland 2012 heeft ook een avondprogramma!

Vanaf 19.30 uur kunt u binnenlopen in Bibliotheek Naaldwijk en luisteren naar Susan Smit, Christophe Vekeman of Dorine Wiersma.

De Nightwriters voelen zich thuis onder de lampen op het podium. Een mix tussen een theatervoorstelling, quiz-, comedy- en talkshow. Spannend, snel en sexy.

Literatuur zoals het niet bedoeld is. Susan Smit schrijft net zo makkelijk over lachtherapieën als over heilige plaatsen. Ze is recensent, columnist, romanschrijfster, jurylid voor de Libris Literatuur Prijs en de mooiste heks binnen onze landgrenzen.’Waarom ik deel uit maak van Nightwriters? Nightwriters is een poging om literatuur uit haar ivoren toren te halen en de straat op te schoppen. Een spannende combinatie van een theatervoorstelling, discussieprogramma en literaire avond met schrijvers en lezers.’

De Vlaming Christophe Vekeman heeft de afgelopen tien jaar naam gemaakt als schrijver van romans, verhalen, columns en essays. Dat hij daarnaast een begenadigd performer is, weten ze in Vlaanderen al langer dan in Nederland. Dorine Wiersema is cabaretière.

Tijdens deze avond worden drie rondes van Six Word Story gespeeld. Wat is een Six Word Story? Een Six Word Story is een compleet verhaal, verteld in zes woorden. Aan het einde van de avond wordt een winnaar uitgeroepen.

Gaat u de uitdaging aan?

Zoals voor het gehele evenement geldt: ook deze avond is gratis toegankelijk.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld