Gecategoriseerd | Nieuws

Ontmoet de Westlandse schrijvers

Geplaatst op 02 september 2013 door Schrijvers tussen de kassen

Ontmoet de Westlandse schrijvers op de Westlandse Schrijversmarkt in Bibliotheek Naaldwijk

Tijdens Podium Westland (dit jaar op zaterdag 7 september) vindt in Bibliotheek Naaldwijk de Westlandse Schrijversmarkt plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur. U kunt de vele schrijvers, woonachtig in of afkomstig uit het Westland, ontmoeten. Zij presenteren hier hun werk. Biografieën van de schrijvers zijn op de website van Bibliotheek Westland te vinden.

Westlandse schrijvers:
Jessica Colins, Wilma Degeling, Marja van der Ende, Wil van der Helm, Maya Katerberg, Roy Kolmer, Peter Kruithof, Piet van der Lugt, Geraldine Mars-Hindriksen, George Meeder, Peter Pakvis, Silvia Rietdijk, Hans Rood, Daniëlle van der Stap, Jacques Verbeek, Margriet Verbeek, Mario van Vliet, Harry van Wijk, Gemma van Winden – Tetteroo.

Tijdens de Westlandse Schrijversmarkt is ook Bruna Monster aanwezig met materiaal van de schrijvers.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld