Gecategoriseerd | Nieuws

Open dag Scriptplus

Geplaatst op 16 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Op zaterdag 2 juni organiseert Scriptplus een open dag in Amsterdam.Altijd al willen schrijven? Of schrijf je al geruime tijd, maar weet je niet of jouw verhalen of gedichten publicabel zijn? Kom dan naar de open dag van schrijfschool Scriptplus op zaterdag 2 juni in Amsterdam.

Op de open dag treden op: de schrijvers Carolina Trujillo, Jan van Mersbergen. Verder wordt er uitgebreid ingegaan op Scriptplus-opleidingen en cursussen. Zo kun je diverse workshops volgen, zoals ‘Verhalend Proza’ en ‘Prentenboek maken’, en kun je kennismaken met de docenten van Scriptplus.

Ook kun je op de open dag als aspirant-schrijver feedback ontvangen op zelfgeschreven literair werk. Meer informatie over het opsturen van een bijdrage, het programma en aanmelding vind je hier. Geïnteresseerden zijn van 10:30 tot 13:30 uur welkom op de open dag in gebouw Leeuwenburg van de Hogeschool van Amsterdam.

Bron: www.scriptplus.nl/open-dag.htm

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld