Gecategoriseerd | Nieuws

Open dag Scriptplus

Geplaatst op 16 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Op zaterdag 2 juni organiseert Scriptplus een open dag in Amsterdam.Altijd al willen schrijven? Of schrijf je al geruime tijd, maar weet je niet of jouw verhalen of gedichten publicabel zijn? Kom dan naar de open dag van schrijfschool Scriptplus op zaterdag 2 juni in Amsterdam.

Op de open dag treden op: de schrijvers Carolina Trujillo, Jan van Mersbergen. Verder wordt er uitgebreid ingegaan op Scriptplus-opleidingen en cursussen. Zo kun je diverse workshops volgen, zoals ‘Verhalend Proza’ en ‘Prentenboek maken’, en kun je kennismaken met de docenten van Scriptplus.

Ook kun je op de open dag als aspirant-schrijver feedback ontvangen op zelfgeschreven literair werk. Meer informatie over het opsturen van een bijdrage, het programma en aanmelding vind je hier. Geïnteresseerden zijn van 10:30 tot 13:30 uur welkom op de open dag in gebouw Leeuwenburg van de Hogeschool van Amsterdam.

Bron: www.scriptplus.nl/open-dag.htm

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld