Oproep / uitnodiging schrijvers, dichters, scenarioschrijvers en singer songwriters in het Westland

Oproep / uitnodiging schrijvers, dichters, scenarioschrijvers en singer songwriters in het Westland

Geplaatst op 30 januari 2015 door Schrijvers tussen de kassen

Beste schrijvers, dichters, scenarioschrijvers en singer songwriters in Westland,
​Schrijvers tussen de Kassen en Westland Cultuurweb zijn sinds enige tijd intensief in gesprek over een structureel podiummoment voor de schrijvers en dichters in Westland. Er is in gezamenlijkheid een conceptplan voor een terugkerend evenement gemaakt dat wij graag aan jullie willen voorleggen. Bedenker en trekker van dit concept is Aart van den Berg, bij velen van jullie ongetwijfeld bekend, en het heeft de titel gekregen van ‘Café van de Mooie Woorden’.

Daarnaast denken wij dat het voor het creëren van continuïteit in Nederlandstalige literaire activiteiten in Westland (professioneel en amateur) van belang is dat er in de toekomst een platform wordt opgericht (belangenvereniging, organiseren van activiteiten). Schrijvers tussen de Kassen en Westland Cultuurweb willen zich hier, met jullie input en ideeën, hard voor maken.

Draagvlak en uitwisseling vinden wij belangrijk. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een bijeenkomst bij Westland Cultuurweb:

Datum:  dinsdag 10 februari
Tijd:        20.00 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.45 uur; afsluitend drankje tot 22.00 uur)
Locatie: Zuidweg 81 in Naaldwijk (verzamelgebouw Hooghe Landhuys)

Wij stellen de Nederlandse taal centraal. Dus naast schrijvers (historisch, proza, etc) en dichters, nodigen wij ook kleinkunstenaars, liedjesschrijvers en scenarioschrijvers uit!

Wij hopen op een mooie opkomst om onze ideeën te presenteren. U kunt zich aanmelden via [email protected]  Wilt u zo vriendelijk zijn om uw aanwezigheid uiterlijk 5 februari door te geven in verband met de voorbereidingen?

 

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
ook namens Jeroen Dahmeijer, Schrijvers tussen de Kassen
en Aart van den Berg

 

Westland Cultuurweb,
Wendy van Es
Coördinator cultuurveld & educatie

image001

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

2 Reacties voor dit bericht

  1. Petri Jakobs

    Beste schrijvers tussen de kassen,
    helaas was ik verhindert om dinsdagavond jl. te verschijnen, maar als in Monster opgegroeide ex kassenbeglazer, schrijver, dichter, Troubadour en zeepbellenman, kan ik wellicht in de nabije toekomst nog wat betekenen voor jullie collectief, ik heb me in elk geval alvast ingeschreven voor de nieuwsbrief, dus ik blijf op de hoogte . .
    ongetwijfeld tot ziens .

    Petri Jakobs
    Hoek van Holland

  2. Schrijvers tussen de kassen

    Hallo Petri

    Leuk dat je reageert, ik zal je aan de lijst toevoegen dan blijf je op de hoogte

    Met vriendelijke groet

    De redactie

Laat een reactie achter





Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

    Het vermoeden van oorlog

    De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld