Gecategoriseerd | Nieuws

Samenwerking Paul Harland Prijs

Geplaatst op 02 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

2 Mei 2012

Schrijven Online/Schrijven Magazine wordt mediapartner van de Paul Harland PrijsSchrijven Magazine/Schrijven Online wordt mediapartner van de Paul Harland Prijs, de oudste en meest bekende fantasyprijs in het Nederlandse taalgebied. Ter ere van deze samenwerking zal het aankomende nummer van Schrijven Magazine het fantasygenre extra belichten.

De Paul Harland Prijs is de oudste en meest gerenommeerde schrijfwedstrijd voor verhalen in de genres sciencefiction, fantasy en horror in het Nederlandse taalgebied. Voor de 35e editie is de organisatie wederom op zoek naar fantastische verhalen tot 10.000 woorden. Het thema is vrij, zo lang het binnen de fantastische genres valt. Denk hierbij ook aan magisch realisme, subtiele vervreemding en bovennatuurlijk thrillers.

PHP-organisator Martijn Lindeboom nodigt alle lezers en abonnees van Schrijven Online en Schrijven Magazine uit om deel te nemen aan de Paul Harland Prijs. De deadline staat dit jaar op 8 juli middernacht. Bekijk de website van de Paul Harland Prijs voor meer informatie of om inspiratie op te doen voor jouw deelname aan de wedstrijd.

Lees in het aankomende nummer van Schrijven Magazine ook een artikel van Martijn Lindeboom, waarin hij je aan de hand van concrete opdrachten wegwijs maakt in de wondere wereld van fantasy, sciencefiction en horror. Lees ook een interview met schrijver en musicoloog Natalie Koch over haar fantasyroman De Verborgen Universiteit die ze publiceerde bij Querido.

Ook het aankomende nummer van Schrijven Magazine ontvangen? Neem een abonnement of koop het vanaf 8 juni in de winkel!

Bron: www.paulharlandprijs.eu

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld