Gecategoriseerd | Nieuws

Schrijfvonk wordt Schrijfdoedel

Geplaatst op 03 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

3 Mei 2012

De Schrijfvonk heet vanaf nu de Schrijfdoedel!Vorige week zijn we gestart met het publiceren van een korte wekelijkse schrijfopdracht. Vanaf nu zal deze opdracht niet de Schrijfvonk, maar de Schrijfdoedel heten. Lees verder voor de tweede Schrijfdoedel.

Schrijfdocente Esther Bevers bleek, zonder dat wij dat wisten, al Vonkjes rond te sturen op abonnementsbasis. Om die reden zal de Schrijfvonk van Schrijven Online voortaan de Schrijfdoedel heten.

Ben je even aan iets anders toe? Schrijf dan een scène of verhaal op de doedel om je creativiteit weer op gang te krijgen. De schrijfdoedel van deze week is in de vorm van een eerste zin:

‘Ik geef je tien tellen. Tien tellen. En dan trap ik de deur in. Ik zweer het je.’

Wil je jouw verhaal delen? Dat kan op het Schrijfdoedel subforum, dat hier te vinden is. Let daarbij wel op de regels, zoals een maximum van 500 woorden.

We kijken uit naar jullie verhalen!

Bron: www.schrijvenonline.org/forums/tijdelijke-forums/schrijfvonk

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • De Rattenbende

    De Rattenbende

    Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met “SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het “­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. …Bekijk alle details
  • Liefde en ongemak

    Liefde en ongemak

    De titel Liefde en ongemak kenmerkt de denk- en werkwijze van Alleblas. Hij is constant op zoek naar tegenstellingen en dissonanten. Pure liefde en twijfels …Bekijk alle details

Café ‘Mooie Woorden’

Café 'Mooie Woorden' in de 3Winckels14/05/2020
78 dagen te gaan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld