Gecategoriseerd | Nieuws, wedstrijden

Tropische Schrijfwedstrijd

Geplaatst op 29 mei 2012 door Schrijvers tussen de kassen

29 Mei 2012

Schrijven Magazine/Schrijven Online organiseert in samenwerking met Schrijversvakschool Paramaribo en Scriptplus de Tropische Schrijfwedstrijd. Doe ook mee en maak kans op een uitgebreid prijzenpakket, met onder meer een schrijfcursus en een e-reader.

Voor deze schrijfwedstrijd nodigen we iedereen binnen het Nederlandse taalgebied uit – van Nederland en België tot aan Suriname – om mee te doen.

Wat moet je doen?
Schrijf een verhaal van maximaal 1.000 woorden met het thema: Zonde van het ongeschreven woord. Het genre is vrij en inzenden staat open voor alle leeftijden. Lees voor het insturen van een verhaal het reglement van onze schrijfwedstrijden, dat hier te vinden is.

Wat kun je winnen?
Deelnemers uit Suriname maken kans op een twee maanden durende schrijfcursus van Schrijversvakschool Paramaribo, terwijl deelnemers uit Nederland/België een schrijfcursus van Scriptplus kunnen winnen. Bij beide prijzen zitten een Autovision AV-701 e-reader en een boekenpakket van de Schrijfbibliotheek inbegrepen.

Deadline
De deadline van de wedstrijd is 27 juni om 18:00 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op 14 juli. De inzendingen worden beoordeeld door een jury, bestaande uit Ruth San A Jong (schrijfdocente bij Schrijversvakschool Paramaribo), Frank Noë (hoofdredacteur Schrijven Magazine), Mirjam Boelsums (schrijfster schrijfdocente) en Michiel van Kempen (bijzonder hoogleraar West-Indische letteren aan de UvA).

Succes!

Bron: www.schrijvenonline.org

 

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld