Gecategoriseerd | Nieuws

Turing Top-100 gedicht

Geplaatst op 05 januari 2018 door Schrijvers tussen de kassen

In 2017 waren er 8306 inzendingen bij de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd. Daaruit zijn door een deskundige jury 100 gedichten geselecteerd die worden gepubliceerd in een nieuw uit te geven gedichtenbundel. Op 31 januari 2018 worden in De Rode Hoed in Amsterdam de winnaars bekend gemaakt. De eerste prijs is maar liefst € 10.000,- , de 2e en 3e prijs zijn respectievelijk € 5000,- en € 2.500-. 

Vandaag kreeg onze dichter Joop Alleblas van de jury te horen dat hij met zijn gedicht Alleen als ik een vlindertuin bezoek bij de Top-100 geselecteerd is. Publicatie van het gedicht op deze site moet nog even op zich laten wachten. Tot 31 januari rust daar een embargo op. We wachten in spanning op de uitslag.

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld