Gecategoriseerd | Nieuws

Uitslag literaire quiz bekend

Geplaatst op 02 april 2012 door Schrijvers tussen de kassen

2 April 2012

De uitslag van de literaire quiz van Schrijven Online is bekend. Wij bedanken de winnaars voor hun inzending en feliciteren hen met het winnen van het boek Bernhard van Annejet van der Zijl!

De quiz bestond uit drie vragen op het gebied van literatuur. Uit de vele inzendingen die wij binnen kregen, zijn drie winnaars gekozen. Wij feliciteren Wilma Post, Berendina Jaasma en Alex Feenstra met het winnen van het boek Bernhard van Annejet van der Zijl. Er wordt contact met jullie opgenomen via de mail.

Wij danken iedereen voor hun deelname!

Bron: www.schrijvenonline.org

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld