Gecategoriseerd | Nieuws

Uitslag Stadsgedichtenwedstrijd

Geplaatst op 08 augustus 2015 door Schrijvers tussen de kassen

De uitslag van de door de Stichting Poëtikos georganiseerde Stadsgedichtenwedstrijd is binnen. Uit de meer dan 470 ingezonden gedichten heeft de jury een keuze gemaakt van gedichten die in een bundel verschijnen. Deze bundel zal tijdens het avondprogramma van de 11e Nationale Stadsdichtersdag op zaterdag 5 september 2015 in het Agora Theater in Lelystad gepresenteerd worden.

Twee van “onze” Dichters zijn daar bij, te weten Lia Spitters uitgekozen met de gedichten “Vaak” en “Meestal”, en Joop Alleblas met het gedicht “Midden-Delfland” , Namens de redactie en het bestuur van harte gefeliciteerd.

Voor de complete selectie klik hier

De bundel wordt uitgegeven door  Uitgeverij Kontrast en is via deze link te bestellen

 

omslag-skyline-voorhoofdpagina
Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Laat een reactie achter

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld