Gecategoriseerd | Nieuws

VSB-Poëzieprijslezing

Geplaatst op 02 januari 2013 door Schrijvers tussen de kassen

De VSB Poëzieprijs is dé prijs voor Nederlandstalige poëzie en wordt ieder jaar uitgereikt aan de beste Nederlandstalige dichtbundel van het voorgaande jaar. Het Letterenhuis heeft twee van de vijf genomineerden te gast: de Vlaamse dichter Luuk Gruwez die met ‘Wijvenheide’ indruk maakte op de jury en de Nederlandse Ester Naomi Perquin die met ‘Celinspecties’ een opgemerkte bundel schreef. Gratis koffie en croissant voor de eerste 50 bezoekers.

Waar:  Letterenhuis, Minderbroedersstraat 22, 2000 Antwerpen 

Wanneer: 24 januari 2013 om 12u30

Prijs: 0 Euro

Informatie: www.antwerpenboekenstad.be/donderdagen

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld