Gecategoriseerd | Nieuws

WAD Poëzie, het dichtersevenement

Geplaatst op 31 december 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Het evenement met dichters vindt nu plaats op de afsluitende middag op 28 april 2013 met een aantal dichters die in de binnen- en buitenlocatie te vinden zijn. Een kolkende woordenstroom aan het water, een intrigerende performance in een van de rietkamers of een intiem gedicht bij de historische es. World Art Delft heeft er de juiste locatie voor. 
Als viering van het Jaar van het Voorlezen zullen een jongere (tot 14 jaar) en een kunstenaar tijdens dit evenement een prozagedicht voorlezen: op poëtische wijze. Ze zullen dat doen in de galerie tussen de kunstwerken van de beeldend kunstenaars. 
De dynamiek van deze poëziemiddag ligt in het rondtrekkend publiek dat zijn eigen sfeer en locatie opzoekt en zo een mix van emoties kan opdoen. Een mix van poëzie, kunst en landschap. Een reis op zoek naar beleving, maar hier is de reis zelf al een beleving (vrij naar de sinti Latcho Drom).

BRON: worldofartdelft

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld