Gecategoriseerd | Nieuws, wedstrijden

Wedstrijd Poëzie 2112

Geplaatst op 31 december 2012 door Schrijvers tussen de kassen

Kunstcollectief 2112 gaat Poëzie-experiment aan met Taalwerkplaats Nieuw-Amsterdam. Vanaf woensdag 14 november hangen en staan er kunstwerken van kunstenaars van het Kunstcollectief 2112 uit de regio. Iedere lid van dit collectief levert een werkstuk geïnspireerd op het thema van Nationale Gedichtendag: “Muziek”. Foto’s van deze werken, gemaakt door fotograaf Wessel Berkhout komen te staan op de website van de Taalwerkplaats en het Kunstcollectief 2112 en in de centrale bibliotheek Emmen. De bedoeling is dat iedereen die iets met dichten heeft een gedicht kan insturen dat geïnspireerd is door een van de kunstwerken. Een jury, met daarin de betreffende kunstenaar, zal dan op zoek gaan naar het meest originele gedicht. Op Nationale Gedichtendag, 31 januari 2013, zullen dan de winnaars hun teksten komen voordragen in de Taalwerkplaats te Nieuw-Amsterdam naast het betreffende kunstwerk. Uiteraard zijn er ook prijzen verbonden aan deze wedstrijd. De verdere regelementen zijn te vinden op de site www.taalwerkplaatsdrenthe.nl en www.kunstcollectief2112.nl en bij de Taalwerkplaats Zijtak OZ 66 7833AP 0591-564303.

Waar:  Taalwerkplaats, Zijtak OZ 66, 7833AP Nieuw-Amsterdam 

Wanneer: 14 november 2013 om 20u00

Prijs: 0 Euro

BRON:www.taalwerkplaatsdrenthe.nl, 0591564303, mart@taalwerkplaatsdrenthe.nl

Schrijvers tussen de kassen

Over

Deze website is tot stand gekomen op initiatief van enkele Westlandse dichters en schrijvers. Dit bericht / deze berichten is/zijn geplaatst door de beheerders van de site.

Lees alle berichten van:

Geen reacties toegestaan.

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

  • Door de dood geraakt

    Door de dood geraakt

    Door de Dood geraakt, negen verhalen met een rouwrandje:  Rouw. Als naasten denken wij allemaal te weten hoe groot het gemis is en hoe diep …Bekijk alle details
  • Alles op z’n plek

    Alles op z’n plek

    ALLES OP Z´N PLEK is de eerste dichtbundel van dichter Jeroen den Harder (1975). Zijn debuutbundel kenmerkt zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die …Bekijk alle details

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld