Site informatie

Hallo dichters en schrijvers, hieronder vinden jullie een aantal tips en opmerkingen m.b.t. het gebruik van deze website:

1. Gebruiksaanwijzing voor het posten van jullie werk:

– Ga in het menu links bovenin naar het dashboard

– Klik op berichten, nieuw bericht. Een nieuw berichtenscherm opent zich. Geef jouw bericht een titel in de bovenste balk. Plaats je bericht in het tekstvak daaronder. Je kunt het bericht meteen in het vak typen, of knippen & plakken vanuit een ander document. Je kunt de opmaak aanpassen m.b.v. de knoppen.

– Vink jouw naam aan onder de categorie waarin je jouw bericht wilt plaatsen. Als je zowel proza als poëzie schrijft, check dan of je onder de juiste categorie het vinkje zet (dit bevindt zich rechts van het invoerscherm van het bericht).

– Vink onder aan de pagina aan of lezers een reactie achter kunnen laten of niet.

– Klik op publiceren om jouw bericht online te zetten. Als je niet tevreden bent, of later nog iets wilt wijzigen, kan dat. Volg dezelfde procedure dan opnieuw.

2. Evenementen & fotoreportage ’s worden uitsluitend door de redactie online gezet. Stuur ze per e-mail aan ons op en wij doen de rest.

3. Reageer persoonlijk op e-mails van lezers van deze site.

4. Mochten er reacties komen die niet toepasselijk zijn voor de site (spam, beledigingen) laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij zorgen ervoor dat ze verwijderd worden en dat de afzender geblokkeerd wordt op de website.

5. Plaats met regelmaat berichten, zodat er een trouwe groep lezers opgebouwd kan worden. Als bezoekers iedere week komen maar niets nieuws ontdekken dan komen ze niet meer.

6. Webshop:

– De auteur is zelf verantwoordelijk voor de verzending van het bestelde boek.

– De betalingen vinden centraal plaats. Na ontvangst van de betaling van een bestelling ontvangt de auteur een verzoek tot verzending. De betaling aan de auteur vindt gelijktijdig plaats.

– Boeken of bundels kunnen aangeboden worden met een foto van de kaft en de noodzakelijke informatie :

 1. Prijs, inclusief verzendkosten
 2. Korte omschrijving + titel + ISBN nummer
 3. Aantal in voorraad
 4. Categorie : poëzie / proza / roman

Onze Sponsoren-Partners

OPMERKING:

Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

LIKE ONS OP FACEBOOK:

Laatst toegevoegde uitgave

 • De Rattenbende

  De Rattenbende

  Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met “SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het “­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. …Bekijk alle details
 • Liefde en ongemak

  Liefde en ongemak

  De titel Liefde en ongemak kenmerkt de denk- en werkwijze van Alleblas. Hij is constant op zoek naar tegenstellingen en dissonanten. Pure liefde en twijfels …Bekijk alle details

Bestsellers:

Evenementen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
onze nieuwsbrief.
* = verplicht veld

Optreden Streekdichter

 • Geen evenementen