Aankoop LOSWERK

Via Onderstaand formulier kunt u onze eerste literaire bundel “LOSWERK” bestellen/reserveren.

LOSWERK biedt een caleidoscoop aan gedichten en verhalen met zeer uiteenlopende stijlen en onderwerpen. Het gaat zowel om nieuw werk als om eerder gepubliceerde proza en poëzie van leden van de vereniging.

Aan de bundel schreven mee:

Poëzie:

Joop Alleblas, Gé Ansems, Aart van den Berg, Marien van den Berg, Ed van Berkel, Ineke de Bruijn, Marijke van Geest, Shari Helderman, Wil van der Helm, Giel van der Hoeven, Cees Hol, Petri Jakobs, Piet Janssen, Peter Kleer, Nelikka von Liebregt, George Meeder, Ria Oosterwijk, Jaap van Oostrum, Lia Spitters, Aad van Uffelen, Dick Voogd, Adrienne Vooijs, Jan Wagemakers en Nico van de Wetering.

Proza:

Marjoke van Arnhem-van Baalen, Roselinde van Berkel, Susanne van den Beukel-Hendriks, Ria Brekelmans van der Burg, Michelle van Dijk, Margreet Hofland, Frans van der Meer, Silvia Rietdijk, Jacques Verbeek, Margriet Verbeek, Paul Vis, Martha Vollering en Ton Zuijderwijk.

LOSWERK is voor € 12.50 ook verkrijgbaar bij alle Westlandse boekhandels.

Na ontvangst van uw bestelformulier ontvangt u van ons een mail ter bevestiging en de vervolg stappen.

De prijs is € 12,50 excl. verzendkosten NL.  Ik ontvang graag een exemplaar van "LOSWERK" en ga akkoord met de aanschafprijs van €12.50*:

  *Prijs is exclusief verzenkosten

  Onze Sponsoren-Partners

  OPMERKING:

  Alle Proza en Poezië op deze site is auteursrechtelijk beschermd, en mag alleen met schriftelijke toestemming van de auteur elders gepubliceerd worden.

  LIKE ONS OP FACEBOOK:

  Laatst toegevoegde uitgave

  • Beste mensen, Hierbij de link naar de livestream van de presentatie van de erotische dichtbundel Vertalersweelde in het kielzog van (en als ode aan) de …Bekijk alle details
  • Het vermoeden van oorlog

   Het vermoeden van oorlog

   De bundel Het vermoeden van oorlog draagt de naam van het titelgedicht, waarmee Alleblas in 2020 de landelijke Plantage Poëzieprijs won. Het is  een reflectie …Bekijk alle details

  Nieuwsbrief

  Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes , meld u hier aan dan ontvangt u
  onze nieuwsbrief.
  * = verplicht veld